top of page

GIVENCHY:IRRESISTIBLE FRAICHEΑπό το λανσάρισμά του το 2020, το μαγευτικό άρωμα Irresistible Givenchy με γοητεία που μαγνητίζει μας καλεί να αφεθούμε και μας παρασύρει σε έναν χορό με δονήσεις που απελευθερώνουν. Το 2022, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά, με το Eau de Toilette Fraiche. Πιο ζωνταό από ποτέ, το άρωμα εκπέμπει την ίδια ενοποιητική ενέργεια με το Eau de Toilette του 2021, οδηγώντας το στην κορύφωσή του. Η αναζωογονητική υπογραφή του Eau de Toilette Fraiche είναι μια πρόσκληση για λάμψη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το Ακαταμάχητο είμαστε εμείς!


ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΙΣΜΑ

Το φωτεινό πρισματικό μπουκάλιτου Irresistible GivenchyEau de

Toilette Fraiche ακτινοβολεί ομορφιά. Το τετράγωνο σώμα του με τις απαλές γωνίες αναδεικνύει το γυαλί με τις πτυχές. Σαν διαφανές πρισματικό φίλτρο, αποκαλύπτει τις ροδακινί-ροζ αποχρώσεις του νέου δυναμωτικού αρώματος. Μια ανοιχτή μπεζ κορδέλα τυλίγεται γύρω από το λαιμό αυτού του φρέσκου και λαμπερού μπουκαλιού Couture.

Σύμφωνα με την πολιτικήκοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης της

με τίτλο "Dare to Reinvent", η Givenchy Parfums δεσμεύεται να

περιορίσει τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον. Ως εκ τούτου, τομπουκάλι του Eau de Toilette Fraiche είναι το πρώτο της σειράς Irresistible που περιέχει 11% ανακυκλωμένο γυαλί. Έχει δημιουργηθεί από μια γαλλική υαλουργία που φέρει το σήμα Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV), το οποίο επιβραβεύει την αριστεία και την τεχνογνωσία στην κατασκευή φιαλών. Για το κουτί του Eau de Toilette Fraiche, η Givenchy αποφάσισε επίσηςνα επιλέξει έναν τύπο χαρτονιού του οποίου οι ίνες προέρχονται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση με πιστοποίηση FSCTMκαι άλλες ελεγχόμενες πηγές.

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ Αντανακλώντας την υπογραφή της σειράς, το Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche είναι μια συγκέντρωση ζωντανής και πικάντικης ενέργειας. Οι αριστοτέχνες αρωματοποιοί Fanny Bal, Anne Flipo και Dominique Ropion εργάστηκαν με μια υπερβολική δόση τριαντάφυλλου. Η σύνθεση είναι το αποτέλεσμα της συνδυασμένης τεχνογνωσίας τους και συνδυάζει το λουλουδάτο, γεμάτο πέταλα Rose Essential© - την υπογραφή της σειράς Irresistible - με ένα Rose Water© που ξεχειλίζει από φρεσκάδα. Συνδυασμένο με τις πικάντικες αποχρώσεις του ροζ πιπεριού και τις πικάντικες νότες εσπεριδοειδών του γλυκού πορτοκαλιού για έξτρα σπιρτάδα, το Eau de Toilette Fraiche αποκαλύπτει μια αυθόρμητη θηλυκότητα που είναι ακόμα πιο λαμπερή και σαγηνευτική. Στη συνέχεια αποκαλύπτονται οι ξυλώδεις όψεις ενός λαμπερού κέδρου. Αστραφτερό και εθιστικό, το νέο Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche διεγείρει τις αισθήσεις και εντείνει τη γοητεία του. HAUTE COUTURE ΑΚΑΤEΡΓΑΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚA Οι τρείς αρωματοποιοί έχουν συνθέσει ένα λουλουδάτο πικάντικο μοσχοβολιστό άρωμα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της παλέτας τους. Αυτά περιλαμβάνουν το τριαντάφυλλο Damascena που συλλέγεται στις απαλές πλαγιές της Ισπάρτας στην Τουρκία, ροζ πιπέρι από συνεταιρισμούς στη νοτιοανατολική Μαδαγασκάρη και πολύτιμα ξύλα όπως το κέδρο της Βιρτζίνια. Το τριαντάφυλλο Damascena, ειδικότερα, προέρχεται από ελεγχόμενη πηγή. Αυτό το βασικό τριαντάφυλλο προέρχεται από έναν οργανισμό συνεργατών που αποτελείται από 26 χωριά, τα οποία επιλέγουν τα καλύτερα αγροτεμάχια και δεσμεύονται να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και να εξασφαλίσουν συνθήκες εργασίας με σεβασμό για τους ντόπιους κατοίκους. Ψηλά στα τουρκικά βουνά της Ισπάρτας, τα τριαντάφυλλα συλλέγονται την αυγή για να αποκομίσουν την πλήρη οσφρητική τους δύναμη. Το ροδόνερο στη συνέχεια ανακυκλώνεται για να επιτευχθεί μια μοναδική οσφρητική ποιότητα, η οποία μεταφέρει τέλεια το άρωμα του φρεσκοκομμένου λουλουδιού.


ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! Μετά την επιτυχία της πρώτης πρόκλησης #irresistibleisme στους λογαριασμούς @ givenchybeauty TikTok και Instagram το 2021, η Givenchy δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να συνεχίσει την ενωτική δυναμική που ενθάρρυνε περισσότερα από 3.000 ταλέντα σε όλο τον κόσμο να εκφραστούν μέσα από επικοινωνιακή ενέργεια και ακαταμάχητες χορογραφίες. Ακολουθώντας τα βήματα της Sarah Monteil, του Adam Khalil και της Maya de Saeger - των τριών νικητών του διαγωνισμού που έγιναν πρεσβευτές της ψηφιακής καμπάνιας Irresistible2021 - ο οίκος δημιουργεί άλλη μια ευκαιρία σε μια νέα πρόκληση Irresistible που θα αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο του 2022 στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια πρόκληση που είναι βέβαιο ότι θα είναι ακόμη πιο ενωτική και συναρπαστική.Comments


bottom of page