top of page

Apparel & Footwear

Γνωρίστε τα brands που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά

W-LOGO 1500x1500-2.jpg
logo_lacoste.png

Από το 1933, φιλοδοξούμε να εμπνέουμε.

Η δημιουργικότητα είναι στο DNA μας, με πρώτο διδάξαντα τον ιδρυτή μας Rene Lacoste.

Από τα γήπεδα τένις στους δρόμους, μέχρι τις πασαρέλες, τροποποιούμε και δημιουργούμε signature στυλ.

Iconic polos, δυναμικές συνεργασίες, νέες συλλογές…

Η αυθεντικότητα και η κομψότητα αποτελούν τρόπο ζωής και αφήνουμε το στιλ μας ελεύθερο να εκφραστεί στους ρυθμούς της πόλης.

gant (1).jpg

Όλα ξεκίνησαν το 1949 στο New Haven της Αμερικής από τον Bernard Gantmacher, ο οποίος, μετά από χρόνια δημιουργίας πουκαμίσων για άλλους, αποφάσισε να φτιάξει το δικό του label.

Η επιτυχία ήρθε από το τεράστιο αντίκτυπο που είχε το στυλ και η υψηλή ποιότητα των πουκαμίσων του στους φοιτητές των Ivy League πανεπιστημίων: η Gant πρακτικά δημιούργησε το American East Coast University Look, το οποίο θεωρείται, πλέον, διαχρονικό.

Medium-SS24_NEWNESS_FEB_HERO_C_1_16x9.jpg

Δίκτυο Καταστημάτων

THE BOSTONIANS.jpg
TB_NEW ENGLAND LEGACY logo_edited.png

ΒΟΣΤΩΝΗ.  Η Πόλη των «Πρώτων». Το Λίκνο της Ελευθερίας.

Εκεί που αναδείχθηκε το εκλεπτυσμένο New England’s fashion style. Για περισσότερα από 30 χρόνια, πιστοί στην κληρονομιά μας, σχεδιάζουμε smart chic ρούχα, που ξεχωρίζουν για την κομψή τους εμφάνιση και την αίσθηση απόλυτης άνεσης που χαρίζουν. Μία ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, για τον αυθεντικά κομψό και δυναμικό άνδρα που θέλει να είναι πάντα καλοντυμένος και να εκπέμπει άνεση και αυτοπεποίθηση.

LA MARTINA.jpg
L.M.LOGO1.png

Πάθος για το Polo.
Ανταγωνιστικότητα, πάθος και κομψότητα, πάντα σε κίνηση.
Έννοιες που εκφράζουν απόλυτα την ουσία της La Martina, η οποία ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την υποστήριξη του polo, ως άθλημα, και τη διάδοση των αξιών του.
Ξεκινώντας αρχικά από την παραγωγή βοηθητικών προϊόντων polo, όπως οι σέλες και οι μπότες, η εταιρεία σύντομα επεκτάθηκε και εξελίχθηκε τεχνολογικά, φτάνοντας στα ύψιστα επίπεδα υπεροχής που απαιτούνται στον χώρο. Στην πάροδο των χρόνων , η La Martina δημιούργησε επίσης lifestyle συλλογές που διακρίνονται για το ιδιαίτερο στυλ τους, χωρίς ποτέ να αποκλίνει από το κέντρο του στόχου της: το ίδιο το άθλημα. Το DNA της μάρκας θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αθλητικό εξοπλισμό.
«Δεν χρησιμοποιούμε το polo ως μέσο για να προωθήσουμε τη μάρκα μας. Είμαστε το polo» - Lando Simonetti

LA MARTINA.jpg
NAUTICA.jpg
nautica-logo-vector.png

Η ιστορία μας ξεκινά το 1983, όταν ο David Chu, ιδρυτής και σχεδιαστής της μάρκας, είχε ένα όραμα: να μεταφέρει στο καθημερινό στυλ των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, την έμπνευση και τις ιδέες που αντλούσε από τη θάλασσα και τα στοιχεία της. Σήμερα, η Nautica αποτελεί ένα παγκοσμίου φήμης lifestyle brand, με πάνω από 35 προιοντικές κατηγορίες και ενεργή παρουσία σε παραπάνω από 65 χώρες.

Στις 4 Μαρτίου του 1957 ο Gian Ludovico Dini, παίρνει υπό την επίβλεψη του τους μύλους Maglificio Daco (1921) και δημιουργεί υφάσματα και ρούχα υψηλής ποιότητας.

Τα υφάσματα γίνονται γρήγορα περίφημα σε όλο το κόσμο καθώς σύντομα συνεργάζεται με μεγάλους οίκους όπως ο Dior & o Balenciaga. O μεγαλύτερος γιος του Dini, o Paolo, ταξιδεύει στις αρχές των 70's στο Mein της Νέας Αγγλίας των Η.Π.Α. και προσέχει μία επιγραφή στο πανί ενός ιστιοπλοϊκού του 18ου αιώνα. Η επιγραφή έλεγε Paul & Shark. Το brand γεννήθηκε. Έκτοτε πρωτοπορεί στα smart casual και luxury sportswear με εξαιρετικά υλικά και διαχρονικό design.

PAUL&SHARK 2222 (1)44444.jpg
HARMONT&BLAINE.jpg
HB_LOGO_PANTONE_534C.jpg

Η Harmont & Blaine, το premium Brand ένδυσης με την ιταλική καρδιά και τη διεθνή παρουσία! Στις συλλογές της, οι οποίες εμπνέονται από την ομορφιά της φύσης και τον δυναμισμό της σύγχρονής ζωής, παντρεύονται περίτεχνα η υψηλή ποιότητα και η απόλυτη άνεση, δημιουργώντας σχέδια που χαρίζουν αβίαστη χαλαρότητα και πρακτικότητα. Η Harmont & Blaine σχεδιάζει smart casual ρούχα, ιδανικά για κάθε περίσταση: από το γραφείο, μέχρι τη βραδινή έξοδο ή τις διακοπές.

Γεωμετρικά μοτίβα, μοναδικά prints και fashion λεπτομέρειες πρωταγωνιστούν, πρωτοπορούν και ξεχωρίζουν.

Κάθε συλλογή συνοδεύεται από ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ, προσφέροντας total look προτάσεις για όλη τη μέρα.

Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής

bottom of page