top of page

NARCISO RODRIGUEZ: 20 XΡΟΝΙΑ FOR HER




Ο Νarciso Rodriguez συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την δημιουργία του for her, ενός αρώματος με διαχρονική γοητεία.

Άμεσα αναγνωρίσιμο και εντελώς απαράμιλλο, το for her έχει γίνει το απόλυτο κλασικό άρωμα, ένας θρύλος στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Σχεδιάστηκε από τον Narciso Rodriguez ως φόρος τιμής στη χάρη και την κομψότητα των γυναικών, καθώς αφηγείται μια ιστορία αιώνιας θηλυκότητας που διαρκεί και εξελίσσεται.

Παραμένει τόσο έντονα επίκαιρο σήμερα όσο ήταν πριν από 20 χρόνια, όταν η δημιουργία του άλλαξε για πάντα το τοπίο της σύγχρονης αρωματοποιίας.

To for her είναι μια δημιουργία που γεννήθηκε από το πάθος και το όραμα ενός σχεδιαστή με μοναδική αισθητική για διαχρονική κομψότητα καθώς ο Narciso Rodriguez είναι γνωστός για το αρχιτεκτονικό και συνάμα θηλυκό του στυλ.

Η δημιουργία του for her eau de toilette, όχι μόνο σηματοδότησε την εμφάνιση ενός σύγχρονου κλασικού αρώματος, αλλά έγινε ο σπόρος από τον οποίο αναπτύχθηκε μια ολόκληρη συλλογή.

Κάθε άρωμα της συλλογής for her επικεντρώνεται σε μια μοναδική έκφραση της εξαίσιας καρδιάς του musc και αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή της γυναίκας for her.

Από τη δημιουργία του πρώτου του αρώματος, 20 χρόνια πριν, ο στόχος του Narciso Rodriguez ήταν να αποκαλύψει και να ενισχύσει την εσωτερική ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Φέτος, για να γιορτάσει την 20ή επέτειο των αρωμάτων for her, ο οίκος αποκαλύπτει ένα νέο άρωμα σε αυτή τη διαχρονική ιστορία αγάπης: for her forever.

Mια ωδή στην εμβληματική συλλογή for her, το for her forever συνεχίζει την κληρονομιά του narciso rodriguez musc, με μια νέα φωτεινή ερμηνεία της απαράμιλλης αυτής οσφρητικής υπογραφής.

댓글


bottom of page