top of page

H Lacoste Γιορτάζει 90 Χρόνια Αυθεντικότητας και Δημιουργικότητας


Σε μια εποχή όπου η μόδα και η δημιουργικότητα συνυπάρχουν πιο έντονα από ποτέ, η Lacoste γιορτάζει την 90η επέτειό της με μια εντυπωσιακή καμπάνια που ξεπερνά τα όρια του συμβατικού. Υπό το σύνθημα "This is Lacoste – 90 years unapologetically yourself", η καμπάνια εστιάζει στην αυθεντικότητα και την ατομική έκφραση, συνδέοντας την κλασική κομψότητα με τη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό.

 

Η Lacoste, ένα όνομα συνώνυμο με το στυλ και την κομψότητα, αναδεικνύει την ιστορία της μέσα από μια διαδραστική εμπειρία που περιλαμβάνει κοινωνικά μέσα, σύντομες ταινίες και installations. Κάθε στοιχείο της καμπάνιας είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να παρουσιάζει την ταυτότητα της μάρκας ως σύμβολο δημιουργικότητας και προσωπικής έκφρασης.

 

Μέσω των πρωταγωνιστών της καμπάνιας – Mente Fuete, Panos Tzellos, Nefeli Theodotou, Ksenia Dania, και Sotiris Bougas- η Lacoste εξερευνά διάφορες μορφές τέχνης, όπως η μουσική, ο σχεδιασμός, ο χορός, το θέατρο και η φωτογραφία, δείχνοντας πώς η μόδα μπορεί να γίνει ένας καμβάς για την αυτοέκφραση. Κάθε πρωταγωνιστής μεταφέρει ένα μήνυμα ενδυνάμωσης, προκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει τη δική του αυθεντικότητα μέσα από την τέχνη και το στυλ.

 

Η Lacoste, μέσα από αυτή την καμπάνια, δεν μας προσκαλεί απλώς να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της μάρκας, αλλά και να αγκαλιάσουμε μια φιλοσοφία ζωής, όπου η αυθεντικότητα και η προσωπική έκφραση είναι τα κύρια στοιχεία.

 

"This is Lacoste – 90 years unapologetically yourself" δεν είναι απλώς ένα σύνθημα· είναι μια υπόσχεση για ένα μέλλον, όπου η μόδα και η δημιουργικότητα συνεχίζουν να ενώνονται, εμπνέοντας και γιορτάζοντας την ατομική μοναδικότητα σε κάθε βήμα.

 

Την παραγωγή υπογράφει η Bezier Animation Studio σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή και σενάριο Andy Χατζάκη.

 

 

Comments


bottom of page