top of page

AQUA ALLEGORIA FLORABLOOM- Το νέο μπουκέτο λουλουδιών




Με πάρα πολύ ενθουσιασμό σάς παρουσιάζουμε τη νέα δυναμική προσθήκη στη best-seller σειρά αρωμάτων  AQUA ALLEGORIA του Οίκου Guerlain, με το ολάνθιστο FLORABLOOM.

Εμπνευσμένο από το σπάνιο, φυσικό φαινόμενο “SUPERBLOOM”, το οποίο εμφανίζεται σε ερήμους όπως η έρημος Atacama της Χιλής, έτσι και αυτό το άρωμα ενσαρκώνει τη πολυχρωμία, τη ζωντάνια και τη δύναμη της φύσης και των λουλουδιών μετά από περιόδους έντονων βροχοπτώσεων.

Και τα δύο αρώματα, Eau de Toilette & Eau de Parfum Forte εξυμνούν την ομορφιά της Φύσης σε δύο διαφορετικές ώρες της ημέρας.  Το Eau de Toilette μεταφέρει τα έντονα χρώματα των λουλουδιών την στιγμή που ο ήλιος βρίσκεται στην κορυφή του ουρανού και ακτινοβολεί, ενώ το Eau de Parfum ενσαρκώνει τη μαγεία των χρωμάτων, όταν ο ήλιος ξεκινά το αργό ταξίδι του προς το σούρουπο.

Η τουμπερόζα, στην καρδιά του αρώματος, αποτέλεσε τη βασική έμπνευση σύνθεσης του αρώματος από την αρωματοποιό Delphine Jel. Πλάι στην τουμπερόζα, ανθίζουν περήφανα οι νότες τριαντάφυλλου, ίριδας και βιολέτας, ενώ στην βάση ξεδιπλώνουν οι νότες βρύων, μόσχου, καρύδας και σανδαλόξυλου. Στην κορυφή, για το Eau de Toilette, οι νότες περγαμόντου, μανταρινιού και μάνγκο, αφήνουν το φρουτώδες αποτύπωμα τους, ενώ στο Eau de Parfum Forte, δίπλα στο μανταρίνι και το μάνγκο, ξεπροβάλλουν οι νότες αμυγδάλου.

Τόσο το Florabloom Eau de Toilette, όσο και το Forte διατίθενται και σε μορφή refill των 200 ml, είναι δημιουργημένα με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και κατασκευασμένα από 15% ανακυκλωμένο γυαλί, συμβολίζοντας τη χρόνια δέσμευση του Οίκου απέναντι στο περιβάλλον.

コメント


bottom of page