στρατηγικές συνεργασίες


   

AMERICAN EAGLE OUTFITTERS

H American Eagle Outfitters Η American Eagle Outfitters είναι ένα brand που ξεχωρίζει για την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα στα jeans της.  Η συλλογή, ανδρική & γυναικεία  περιλαμβάνει graphic T-shirts, accessories, shorts & βερμούδες, jackets υποδήματα και άλλα πολλά, εστιάζοντας σε καταναλωτές 15-25 χρόνων. Φτιάχνουμε ρούχα που ταιριάζουν άνετα στη ζωή εκείνων που τα φορούν.

Μοδάτα. Casual. Προσιτά. Ρούχα που είναι cool χωρίς να προσπαθήσουν πολύ γι’ αυτό.

 

 

coin

 

Ο Όμιλος Notos Com aπό τo 2011 έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Gruppo Coin, τον μεγαλύτερο Όμιλο λιανικών πωλήσεων της Ιταλίας λανσάροντας στην Ελλάδα το Coincasa και τα shops in a shop OVS, OVSkids και Luca D’Altieri.

 Το COINCASA είναι από το 1926 το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ιταλία, με πάνω από 100 καταστήματα στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό σε πάνω από 10 χώρες.

Ο φημισμένος ιταλικός οίκος που βραβεύει το casual chic στη διακόσμηση φιλοξενείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα notoshome στην Πλατεία Κοτζιά και στο Golden Hall από τον Οκτώβριο του 2011, ενώ τον Νοέμβριο του 2012 εντάχθηκε και στο πολυκατάστημα notosgalleries στη Στοά Χιρς στη Θεσσαλονίκη.

Στους ορόφους που φιλοξενείται λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου κυριαρχεί η Ιταλική φινέτσα και παρουσιάζονται χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, έπιπλα και δώρα  με εξαιρετική ποιότητα, design, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. 

Τα προϊόντα COINCASA,  με ευρεία γκάμα για όλες τις ανάγκες, παρουσιασμένες σε κατηγορίες ανά δωμάτιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο συμπεριλαμβανομένων των κουρτινών, των υφασμάτων και των φωτιστικών, ακολουθούν πάντα τις τάσεις της αγοράς και παρουσιάζονται σε υπέροχες συλλογές που ανανεώνονται 4 φορές το χρόνο.

 

http://www.coincasa.it

 


 

 

OVS kids

Τα πολυκαταστήματα notosgalleries υποδέχτηκαν το 2012 σε αποκλειστικότητα την Ιταλική μάρκα παιδικών ρούχων OVS Kids, με σχέδια και ποιότητα που εντυπωσιάζουν και το σημαντικότερο: σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές! Οι συλλογές OVS Kids απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια και προσφέρουν πολλές επιλογές για το καθημερινό τους ντύσιμο.

 

OVS

Το πολυκατάστημα notosgalleries στον Πειραιά υποδέχτηκε τον Οκτώβριο του 2013 σε αποκλειστικότητα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα την σειρά των Ιταλικών ρούχων OVS για γυναίκες και άνδρες, με ποικιλία σε σχέδια και ποιότητα, καθώς και σε πολύ χαμηλές τιμές! Η συλλογή OVS για γυναίκες και άνδρες είναι ιδανική λύση για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις της μόδας με πληθώρα επιλογών σε σχέδια και υφάσματα, προσφέροντας ρούχα υψηλής ποιότητας με πολύ καλές τιμές

 

http://www.ovs.it/